20 Mayıs 2010 Perşembe

İyi ki doğdun Çağlar.. [20 Mayıs]

Kulübümüz gelecek dönem asbaşkanı, sevgili arkadaşımız Çağlar Akoğlu'nun doğum gününü en güzel dileklerimizle kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık, başarı ve huzur getirmesini diliyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Çağlar...


18 Mayıs 2010 Salı

19 Mayıs Kutlu Olsun...


Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık ateşinin yakıldığı, emperyalist dünyaya karşı verilen mücadelemizin başlangıç noktası olan Kurtuluş Savaşı'mızın "İlkadım"ının atıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin 91. yıldönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz silah arkdaşları başta olmak üzere bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimizin ruhları şâd olsun.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun...


Ne Mutlu Türk'üm Diyene


15 Mayıs 2010 Cumartesi

Mayıs ayı 1. olağan toplantısı


Atakum Rotaract Kulübü'müzün 291'inci, dönemin 14'üncü, mayıs ayının olağan 1'inci toplantısı üyelerimizin katılımıyla perşembe akşamı Samsun Yelken Kulüp'te gerçekleştirildi.

İpek Ulu, Beril Gümüşel ve dönem başkanı Bilgen Yıldırım arkadaşımızın mazeret bildirerek katılamadıkları toplantıya asbaşkan sıfatıyla Can Seyhan başkanlık etti.

Kötü haberimizin olmadıgı bu toplantıda iyi haber olarak 6 Mayıs Selin Subaşı arkadaşımızın doğum günü ve 9 Mayıs Anneler Günü kutlanırken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 20 Mayıs Çağlar Akoğlu arkadaşımızın doğum günleri şimdiden tebrik edildi.

Toplantımıza Işıl Kurt arkadaşımızın misafirleri olarak katılan Nazlı Gerçek, Zeyne Şiğba Tüfekçi ve Ondokuzmayıs Rotary Kulübü üyelerinden Rtn. Aytaç Havuk'a geldikleri için teşekkür ediyoruz.

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Mutlu Yıllar BRT'miz [Ahmet Künyeli]


Dönem Bölge Rotaract Temsilcimiz (BRT), çok sevgili Ahmet Künyeli arkadaşımızın yeni yaşını en içten dileklerimizle kutluyor nice sağlıklı ve güzel yeni yaşlar geçirmesini diliyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Ahmet BRT'miz :)




9 Mayıs 2010 Pazar

Anneler Günü kutlu olsun

''Anne Cennet kapılarının ortasındadır''

'' Cennet annelerin ayakları altındadır.''

Hadis-i Şerif (S.A.V.)

* * *

''Beni dünyada iki kadın gerçekten sevdi. Biri beni mevkiimden dolayı diğeri ise beni sadece ben olduğum için.''

Mustafa Kemal ATATÜRK

* * *

Kutsal varlıklarımız olan yeryüzündeki tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.



6 Mayıs 2010 Perşembe

Nice mutlu yıllara Selin [6 Mayıs]

Kulübümüzün bir önceki dönem başkanı, geçmiş dönem sekreterlerinden sevgili Selin SUBAŞI arkadaşımızın yeni yaşını en güzel dileklerimizle kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Doğum günün kutlu olsun sevgili Selin...


3 Mayıs 2010 Pazartesi

Samsun şehitlerine ağlıyor...

Atakum Rotaract Kuübü olarak, Ladik'te görevleri sırasında çarpraz ateş sonucu şehit olan polis memurları Hüseyin Koç ve Malik Saykal'a; Hakkari ve Diyarbakır Lice'de teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Bafra'lı Jandarma Er Selman Özay'a ve Samsun'lu Piyade Teğmen Ahmet Altunoğlu’na Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenleri başta olmak üzere Samsunumuza ve ülkemize başsağlığı diliyoruz.


1 Mayıs 2010 Cumartesi

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun


Atakum Rotaract Kulübü olarak yurdumuzdaki ve dünyadaki tüm işçi ve emekçilerin İşçi Bayramını kutlarız.

1 Mayıs Kutlu Olsun...


Doğum günün kutlu olsun Beril.. [1 Mayıs]

Kulübümüzün dönem saymanı, çok sevgili Beril Gümüşel arkadaşımızın doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Nice mutlu yaşlara Beril...