29 Ekim 2010 Cuma

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

“Çağdaş bir cumhuriyet kurmak demek, milletin insanca yaşamasını bilmesi, insanca yaşamanın neye bağlı olduğunu öğrenmesi demektir”

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK



Çağdaş bir şekilde yaşayacağımız daha nice yıllara. İyi ki varsın cumhuriyet.
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun


Atakum Rotary Çocuk Şenliği













15 Ekim 2010 Cuma

Ekim ayı 1. toplantısı

Kulübümüzün 294, dönemimizin 3. toplantısını 14 ekim 2010 perşembe akşamı üye ve misafir arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantıya Çiğdem Kılınç, Hakan Akbaş ve Işıl Kurt arkadaşlarımız mazeret beyan ederek katılmadılar.

Bu haftaki misafirlerizin adları Fatih Saraç arkadaşımızın misafiri olarak gelen Begüm Akkaç, Çağlar Akoğlu arkadaşımızn misafirleri olarak gelen Nihan Yücel ve Mustafa Koçak'tı.

Tekrar hoşgeldiniz.











Guvernör Ziyareti - Atakum Rotary Kulübü Yemekli Toplantı

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Rotaryen Kemalettin Erbilgin ve değerli eşleri Meral'le birlikte memleketleri Samsun'a yapmış oldukları ziyaretin, Atakum Rotary ve Atakum Rotaract Kulübü ile ilgili olan toplantı, eşli yemek kısmında kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.

Bizlerle yapmış olduğu toplantıda kendisine kulübümüzün oluşumu, projeleri ve üyeleriyle ilgili bilgileri aktardık. Kendisinden bölgemiz ve Rotaract'la ilgili deneyim ve görüşlerini dinledik.

Gerek kulübümüz, gerekse de Guvernörümüz için son derece faydalı bir toplantı oldu.

Daha sonra hami kulübümüz olan Atakum Rotary Kulübü'nün eşli yemeğine katılarak üyeleriyle birlikte olduk.

Bu birlikteliğimizde yanımızda olan tüm üye arkadaşlara teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki organizasyonlarda çok daha fazla katılımla beraber olmayı temenni ediyoruz.





5 Ekim 2010 Salı

Eylül ayı 2. toplantısı ve yeni üye alımı [23.09.10]

Eylül ayı 2. olağan toplantısı her zamanki toplantı yerimiz olan Yelken Kulüp'te üyelerimiz ve misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda en yeni üyemiz sevgili Fatih Saraç'ın üyelik rozetini toplantımızın baş misafiri olan, hami kulübümüz Atakum Rotary Kulübü'nün Dönem Başkanı değerli Rotaryen Celil Kurada taktı.

Ayrıca Atakum Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanlarından Rotaryen Rüştü Araboğlu ile birlikte Işıl Kurt arkadaşımızın misafirleri olan sevgili Şiğba Tüfekçi ve Başak Kurt arkadaşlarımız da toplantıda bizlerle birlikte oldular.








Ortak iftar ve BRT Ziyareti [4 Eylül 2010]

Değerli arkadaşlar;

Kulübümüzün bu dönemki ilk toplantısını ramazan ayının sonlarına denk gelen bir cumartesi akşamı diğer Rotaract kulüplerimizle birlikte ortak toplantı şeklinde gerçekleştirdik.

Bu dönemki Bölge Rotaract Temsilcisi çok sevgili Ersay Ersoy'ın da toplantımıza katılması bizleri ayrıca memnun etti.

Kendisinin dönem içerisinde yeniden bizlerle birlikte olmasından büyük keyif duyacağız.

Ayrıca toplantımızda konuşmacı konuk olarak CHP İstanbul milletvekili Prof. Dr. Sacit Yıldız da toplantımıza katılarak değerli görüşlerini bizle paylaştı.