29 Ocak 2011 Cumartesi

Ocak ayı 2. olağan toplantısı

Kulübümüzün 302’nci, dönemin 13’üncü toplantısını misafir ve üyelerimizle birlikte geride bıraktık.


Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran 2430. Bölge Gençlik Değişim Ana Komite Başkanı, Atakum Rotaract Kulübü üyesi, Rtn. Bahri Uğurlu ve kıymetli eşi Münevver Uğurlu; 19 Mayıs Rotary Kulübü Kurucu Başkanı Rtn. Selda Gençdur; Atakum Rotaract kulübü üyesi rotaryen eşi Özlem Zeren, kulübümüz geçmiş dönem başkanlarından Akil Özan; 19 Mayıs Rotaract kulübü üyelerinden Denef Artut ve Ceren Altay’a teşekkür ediyoruz.


Toplantımızda değerli rotaryen Bahri Uğurlu Rotary ile ilgili tecrübe ve anılarını bizlerle paylaştı. Kulübümüzün kuruluşuyla ilgili anılarını aktardı. Rotaract’ la ilgili ne gibi yenilik ve etkinlikler yapılabilir; bunları tartıştık.


Dönem asbaşkanımız Çağlar Akoğlu katıldığımız REM Belgrade organizasyonu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Ardından REM Belgrad’da çekilen fotoğraflardan oluşan bir sunum yapıldı.




19 Mayıs Rotary Kulübü kurucu başkanı Rtn. Selda Gençdur ise eski bir Rotaract olarak Rotaract' ın geçmişteki işleyişinden, meydana getirdikleri paylaşımlardan ve bir Rotaryen olarak gelecekte Rotaract ile birlikte neler yapılabileceğinden bahsetti.


Daha sonra üyelik askı süreci sonunda kulübümüze katılan Sinem Şahin arkadaşımızın üyelik rozet töreni gerçekleştirildi. Kendisine aramıza hoşgeldin diyor, Rotaract adı altında paylaşım dolu bir yaşam diliyoruz.








24 Ocak 2011 Pazartesi

Nice mutlu yıllara Fatih. [24 Ocak]

Kulübümüz uluslararası hizmetler komitesi başkanı, üye arkadaşımız Fatih Saraç'ın yeni yaşını birlikte kutladık.


Daha nice mutlu ve sağlıklı yaşlara Fatih... İyi ki doğdun