14 Aralık 2009 Pazartesi

Başkan'ın Yazısı




Sevgili Brt’m, bölge görevlilerim, dönemdaş başkanlarım ve Rotaract dostlarım ve varlıklarıyla bizi toplantı ve organizasyonlarımızda onurlandıran sevgili misafirler,

Dönemin ilk e- bültenini ağaç ve kağıt israfına yol açmamak için Atakum Rotaract ailesi olarak ortak aldığımız bir kararla bu şekilde hazırlamaya karar verdik. Umuyorum anlayış ve desteklerinizle bundan sonraki bültenlerde de bu şekilde iletişime geçmeye devam edeceğiz.

Bu dönemde yeni projelerle, heyecanla, sevgiyle, umutla Rotary’ nin geleceğinin bizlerin elinde olduğunun bilinciyle hep birlikteyiz.

Biz Atakum Rotaract ailesi olarak ışığını çevresine yansıtan yüzlerce yıldızdan oluşan bir yapının parçası olmanın mutluluğu ve güveniyle yeni dönemde birlikteliğimizden sevgi ve saygımızdan aldığımız güçle yapacağımız bireysel ve ortak projelerde bu olumlu enerjiye, umut ve güvene ihtiyacı olan herkese, ulaştırabileceğimiz her yere aktarmaya çalışacağız. Önceki dönemlerde gelenekselleşmiş organizasyonlarımıza bu dönemde de devam ederken, yeni proje ve organizasyonlarımızla kulübümüzün ve bölgemizin görkemli ve saygın temellerine bu dönemde de yeni taşlar ekleyeceğiz. Bunları yaparken bölge olarak oluşturacağımız sinerjiye, içtenliğe, olumlu ve yapıcı bakış açısına ihtiyacımız olacak, biz de Atakum Rotaract ailesi olarak bize ihtiyacı olan bütün kulüplerimizin yanında olmaya hazırız.

Kişisel olarak neden bu Rotaract ailesinin içinde olduğumu değerlendirirken geldiğim nokta, birliktelik ve aidiyet duygusunun bu denli geliştiği bir grupta, eleştirirken, tartışırken bile saygılı ve demokratik bir platformda ortaya çıkardığımız çözümcü yaklaşımlar, birey olarak toplam faydaya yaptığım katkının bana verdiği haz, ihtiyaç duyduğumda hissettiğim güvenden kaynaklanan güç ve tüm bunlardan duyduğum gurur oldu. İşte bu sebeplerden dolayı Atakum Rotaract ailesiyle ve tüm Rotaract dostlarımla olmaktan son derece mutluyum.



Rotaract sevgi ve saygılarımla

Bilgen Yıldırım
Atakum Rotaract Kulübü
Dönem Başkanı

Hiç yorum yok: