2 Şubat 2010 Salı

Black & White Party

Sayın Brt’m; bölge görevlilerim, başkanlarım, sevgili Rotaract dostlarım ve sevgili Atakum Rotaract Ailesi;

Yorucu ama keyifli bir hafta sonunun ardından duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.

Gelirini önümüzdeki günlerde yapacağımız toplumsal hizmetler komitesi sorumluluğundaki projelere aktaracağımız güzel ve kazançlı bir organizasyonu alnımızın akıyla tamamladık. Bu tabiri kullandım; zira gerçekten de Atakum Rotaract Ailesine yakışan güzellik ve saygınlıkta.. Hem eğlendiğimiz, hem de bizi yalnız bırakmayan dostlarımızın güzel bir gece geçirmesini sağladığımız Black & White party' de hem büyük keyif aldık hem de gelir elde ettik.

Bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdiğimiz andan itibaren konuyla ilgili herhangi bir ekip kurmamamıza rağmen bütün Atakum Rotaract Ailemin özverili ve hevesli tavrı beni daha da motive etti. Projeyle ilgili olarak başlangıçtan itibaren fikirleriyle ufkumuzu genişleten, işinden özel hayatından ayırdığı vaktini; yer, bilet ve detayların seçiminde organizasyona ayıran, ekibin yanındaki yerini almak için maddi manevi fedakarlık yapıp uzaklardan yanımıza gelen, bilet satan, sattıran, parti boyunca her detayla ilgilenip eğlenceden feragat ederek organizasyonu daha da kusursuz kılan bütün Atakum Rotaract Ailesi'ne teşekkür ederim. Herkesi içtenlikle öper kucaklarım. Amaaaa; elbette bazılarımızı daha fazla :)

Yeni üye oldukları halde kulüp bilinci ve ekip ruhu adına örnek alınması gereken tavırlar sergileyen, bilet satıştan mekan seçimine kadar organizasyonun her anında bizzat bulunan, parti sırasında davetlilerin karşılanması ve uğurlanması, organizasyon detayları ve daha bir sürü şeyde sonsuz desteğini hissettiğim sevgili arkadaşım Işıl Kurt’a; eğitimde olduğu halde ekstra külfete katlanıp sayısız risk alıp İstanbul’dan aramıza katılan ve varlığını hissettiren Hakan Akbaş’a; artık kıdemli üyelerimizden, neredeyse uçan kuşa bilet satan parti gazisi ve sevgili saymanım Beril' e; işinin yoğunluğuna rağmen parti detaylarıyla ilgilenen sevgili Hasret'e; hasta olduğu halde partinin güzel geçmesi için sürekli uğraşan Çağlar' a ve elbette sevgili fedakar sekreterim Emre’ye daha daha fazla teşekkür ederim.

Gelen misafirlerimizin tebrik ve teşekkür telefonlarıyla muhatap oldukça ne kadar doğru bir yerde olduğumu birkez daha anladığımı itiraf etmek isterim. Umarım kazancımızı da efektif ve doğru bir biçimde değerlendirir bundan çok daha fazla keyif alırız.

Misafirlerimizin talebi üzerine devamı gelecek olan bu etkinlikğin önümüzdeki ayakları için fikir ve önerilerinizi bekliyoruz.

Parti öncesi facebook' ta herkesle paylaştığım bir cümleyi tekrarlamak istiyorum: Biz bir parti yaptık.. Atakum Rotaract farkıyla!

En derin Rotaract sevgi ve saygılarımla..

Bilgen Yıldırım

Atakum Rotaract Kulübü

Dönem Başkanı


















Hiç yorum yok: