30 Mart 2010 Salı

Ocakbaşına davetliyiz...

Sevgili arkadaşlar;

Atakum Rotary Kulübü'nün dönem başkanı Coşkun Zeren ve değerli eşi Özlem Zeren'in biz Atakum Rotaract Kulübü üyelerine özel olarak vereceği ocakbaşı yemeğine davetliyiz.

Bu cuma akşamı saat 20:00'de Duruşehir C Blok, Kat:8 Daire:23'te Zeren ailesinin misafirleriyiz.

Tüm üye ve misafir arkadaşlarımız davetlidir.

Sevgi ve saygılarımızla...


27 Mart 2010 Cumartesi

Mart ayı 2. olağan toplantısı

Kulübümüzün 288'nci , dönemimizin ise 11'inci toplantısını Samsun'umuzun en yeni Rotary kulübü olan 19 Mayıs Rotary Kulübü'nün değerli kurucu başkanı Selda Gençdur, Atakum Rotary Kulübü üyesi kıymetli Rotaryen Mehmet Demir ve Atakum Rotary Kulübü Dönem Başkanı Coşkun Zeren'in eşi Özlem Zeren, 19 Mayıs Rotaract Kulübü'nün Dönem Sekreteri sevgili Zeynep Temelli arkadaşımız ve Işıl Kurt arkadaşımızın misafiri Sinan Akpınar'ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.


Eski bir rotaract olan değerli başkan Selda Gençdur geçmiş dönemlere ait deneyimlerini, anılarını ve tavsiyelerini bizlerle paylaştı.


23 Mart 2010 Salı

İyi ki doğdun Hasret... [24 Mart]

Atakum Rotaract Kulübü'nün değerli üyelerinden sevgili Hasret Turgut'a yeni yaşında sağlık ve başarı diliyoruz.

Nice mutlu yıllara Hasret. İyi ki doğdun...


22 Mart 2010 Pazartesi

...ve beklenen ocakbaşı nihayet gerçekleşti ! :)

Ve uzun süredir merakla beklenen ocakbaşı düzenlendi!!

Atakum Rotaract Kulübü'nün dönem sekreteri Emre Demirer'in ocakbaşı toplantısı üye ve misafir arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla keyifli ve eğlenceli bir şekilde gerçekleşti.






Atakum Rotary Kulübü'nün Dönem Başkanı Coşkun Zeren'in kıymetli eşi Özlem Zeren ve sevgili kızı Deniz'in de bizleri yalnız bırakmayarak gecenin ilerleyen saatlerinde misafir olmaları geceye dair güzel notların başında geliyordu.





Daha nice ocakbaşlarında birlikte olmak dileğiyle...

16 Mart 2010 Salı

İyi ki doğdun Enis.. [16 Mart]

Kulübümüzün en yeni üyesi Enis Özyürek'e yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Doğum günün kutlu olsun sevgili Enis..



11 Mart 2010 Perşembe

Mart ayı 1. olağan toplantısı

Kulübümüzün 287'nci , dönemimizin ise 10'uncu toplantısını sevgili Rotaryen büyüklerimiz, değerli misafir arkadaşlarımız, geçmiş dönem başkanımız ve kulüp üye arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla 20'yi aşkın bir sayıyla gerçekleştirmenin keyif ve memnuniyetini yaşıyoruz.


Rotaryen büyüklerimizden; hami Rotary kulübümüz Atakum Rotary Kulübü'nün Dönem Başkanı değerli Coşkun Zeren ve eşi Özlem; eski başkanlarından kıymetli Rotaryen Sadi Subaşı ve sevgili Rotaryen ağabeyimiz Mehmet Demir'in misafirliğindeki mart ayı 1'inci toplantımıza geçmiş dönem başkanlarımızdan sevgili Akil Özan ve üye arkadaşlarımızın misafir arkadaşları da katılımlarını eksik etmeyerek bizleri onurlandırdı.


Sevgili Fatih Saraç, Seran Kara, Özge Tekmek, Serdar Eskiçakıt ve Selim Kaya'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca bu toplantımızda bir süredir adaylık askı süreci devam etmekte olan sevgili üye adayı arkadaşımız Enis Özyürek'in de üyelik törenini gerçekleştirerek kendisini aramıza kattık. Kendisine bir kez daha ''aramıza hoşgeldin'' diyoruz.


Aynı zamanda gelecek dönemimizin yönetiminin şekillendirildiği toplantımızda Can Seyhan başkanlığında görev yapacak sevgili üye arkadaşlarımızın görev seçimleri de gerçekleştirildi.

2010-2011 döneminin kulüp asbaşkanı sevgili Çağlar Akoğlu'nu, sekreteri Çiğdem Kılınç'ı, saymanı Hakan Akbaş'ı ve yönetim kurulu üyesi sevgili Işıl Kurt'u bu önemli görevlerinden ötürü tebrik ediyor, Can Seyhan Başkanımıza ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz.


9 Mart 2010 Salı

Samsun'umuzun yeni Rotary Kulübü (19 Mayıs Rotary) - Hayırlı olsun




Samsun'umuzun 5'inci ve en yeni Rotary Kulübü olan 19 Mayıs Rotary Kulübü'nün kuruluş balosuna yoğun katılım göstererek Rotaryenlerimizi yalnız bırakmadık.

Doğum günün kutlu olsun 19 Mayıs Rotary Kulübü..



8 Mart 2010 Pazartesi

8 Mart - Dünya Kadınlar Günü



Başta kulübümüz üyeleri olmak üzere, ülkemiz ve dünya kadınlarının Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız.