11 Mart 2010 Perşembe

Mart ayı 1. olağan toplantısı

Kulübümüzün 287'nci , dönemimizin ise 10'uncu toplantısını sevgili Rotaryen büyüklerimiz, değerli misafir arkadaşlarımız, geçmiş dönem başkanımız ve kulüp üye arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla 20'yi aşkın bir sayıyla gerçekleştirmenin keyif ve memnuniyetini yaşıyoruz.


Rotaryen büyüklerimizden; hami Rotary kulübümüz Atakum Rotary Kulübü'nün Dönem Başkanı değerli Coşkun Zeren ve eşi Özlem; eski başkanlarından kıymetli Rotaryen Sadi Subaşı ve sevgili Rotaryen ağabeyimiz Mehmet Demir'in misafirliğindeki mart ayı 1'inci toplantımıza geçmiş dönem başkanlarımızdan sevgili Akil Özan ve üye arkadaşlarımızın misafir arkadaşları da katılımlarını eksik etmeyerek bizleri onurlandırdı.


Sevgili Fatih Saraç, Seran Kara, Özge Tekmek, Serdar Eskiçakıt ve Selim Kaya'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca bu toplantımızda bir süredir adaylık askı süreci devam etmekte olan sevgili üye adayı arkadaşımız Enis Özyürek'in de üyelik törenini gerçekleştirerek kendisini aramıza kattık. Kendisine bir kez daha ''aramıza hoşgeldin'' diyoruz.


Aynı zamanda gelecek dönemimizin yönetiminin şekillendirildiği toplantımızda Can Seyhan başkanlığında görev yapacak sevgili üye arkadaşlarımızın görev seçimleri de gerçekleştirildi.

2010-2011 döneminin kulüp asbaşkanı sevgili Çağlar Akoğlu'nu, sekreteri Çiğdem Kılınç'ı, saymanı Hakan Akbaş'ı ve yönetim kurulu üyesi sevgili Işıl Kurt'u bu önemli görevlerinden ötürü tebrik ediyor, Can Seyhan Başkanımıza ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz.


Hiç yorum yok: