29 Aralık 2010 Çarşamba

Doğum günün kutlu olsun Emre [29 Aralık]

Kulübümüz geçmiş dönem saymanlık ve sekreterlik görevlerinde bulunan Emre Demirer arkadaşımızın doğum gününü kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu yaşlar geçirmesini diliyoruz.

İyi ki doğdun Emre...












23 Aralık 2010 Perşembe

Aralık ayı olağan 2. toplantısı

Dönemimizin 9, kulübümüzün 300'üncü toplantısını 23 Aralık 2010 perşembe günü üye ve misafir arkadaşlarımızın katılımıyla geride bıraktık.



Toplantıya mazeretlerini bildiren üyelerimiz Beril Gümüşel, Begüm Akkaç ve Hakan Akbaş katılmadılar.

Misafir olarak katılım gösteren Geçmiş Dönem Bölge Rotaract Temsilcilerimizden, kulübümüz başkanlığını da yapmış eski Rotaract Serhat Aydın, Kulübümüz geçmiş dönem başkanlarından eski Rotaract Akil Özan, Akdeniz Rotaract Kulübü üyelerinden Mert Mengüç, Ondokuz Mayıs Rotaract Kulübü üyelerinden Denef Artut ve misafiri Özlem Ergin, OMÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinden Berra Özberk, Süleyman Çakıroğlu, Alp Kamazoğlu, ve Beril Gümüşel üyemizin misafiri Sinem Şahin bizlerle birlikte oldular.







Toplantının konusu "Rotaract nedir?" idi. Bu konuyla ilgili konuşmacı konuğumuz olan geçmiş dönem BRT'lerinden ve eski başkanlarımızdan Serhat Aydın bilgilendirici ve keyifli bir sunum yaptı. Kendisinin ağzından tecrübelerini, bilgi ve önerilerini hoş bir sunum eşliğinde dinledik. Sevgili Serhat'a teşekkür ederiz.



Ayrıca bir süredir toplantılarımıza misafir olarak katılan Sinem Şahin arkadaşımızın üyelik askı süreci bu toplantıyla birlikte başlamış oldu. Üyelikle sonuçlanacak güzel bir süreç diliyoruz.














19 Aralık 2010 Pazar

Aralık ayı olağan 1. toplantısı

Kulübümüzün 297, dönemimizin 6. toplantısını 9 Aralık Perşembe akşamı üyelerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantımıza katılan Ondokuz Mayıs Rotary Kulübü Kurucu ve Dönem Başkanı Rtn. Selda Gençdur, Ondokuz Mayıs Rotaract Kulübü dönem başkanı Arash Jafari, dönem asbaşkanı Öznur Tübey, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Berra Özberk, Veli Bakalov ve Süleyman Çakıroğlu; Akdeniz Rotaract Kulübü üyesi Mert Mengüç, Beril Gümüşel üyemizin misafiri Sinem Şahin ve Atakum Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanlarından Coşkun Zeren'in eşi sevgili Özlem Zeren misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Aralık ayının bu ilk toplantısında ilk olarak Dönem Başkanı Can Seyhan bir önceki hafta katılmış olduğu Rotaract Buluşması ile ilgili notlarını aktardı.



Daha sonra Ondokuz Mayıs Rotary Kulübü Kurucu ve Dönem Başkanı Rtn. Selda Gençdur 2011 ocak ayı içerisinde düzenleyecekleri RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) Semineri hakkında ayrıntılı bilgi sundu.



Ardından kendisi ve Özlem Zeren'in taktıkları Rotaract rozeti ile birlikte Begüm Akkaç arkadaşımızın üyelik süreci resmen başlamış oldu.



Begüm Akkaç arkadaşımıza aramıza hoşgeldin diyor, Rotaract üyeliğinin kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz.



Üyelik rozetinin takılmasının ardından 5 Aralık Pazar günü düzenlediğimiz Brunch Organizasyonumuzla ilgili notlar aktarıldı, değerlendirmeler yapıldı. Ve bu organizasyonda çekilen fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterisi yapıldı.

Daha sonra yılbaşı için düşündüğümüz Tıp Fakültesi çocuk bölümündeki kutlama etkinliğiyle ilgili Tıp Fakültesi öğrencileri misafirlerimizden gerekli bilgileri alarak değerlendirmeler yapıldı.

Bu değerlendirmelerin ardından Kiev Rotaract Kulübü ile yapılması düşünülen ikiz kulüp projesi ile ilgili görüş ve fikirler aktarıldı.

Son olarak Brunch organizasyonumuzda gösterilen çalışma ve paydaşlık için getirilen pastamızı keserek hep birlikte yedik.