23 Aralık 2010 Perşembe

Aralık ayı olağan 2. toplantısı

Dönemimizin 9, kulübümüzün 300'üncü toplantısını 23 Aralık 2010 perşembe günü üye ve misafir arkadaşlarımızın katılımıyla geride bıraktık.



Toplantıya mazeretlerini bildiren üyelerimiz Beril Gümüşel, Begüm Akkaç ve Hakan Akbaş katılmadılar.

Misafir olarak katılım gösteren Geçmiş Dönem Bölge Rotaract Temsilcilerimizden, kulübümüz başkanlığını da yapmış eski Rotaract Serhat Aydın, Kulübümüz geçmiş dönem başkanlarından eski Rotaract Akil Özan, Akdeniz Rotaract Kulübü üyelerinden Mert Mengüç, Ondokuz Mayıs Rotaract Kulübü üyelerinden Denef Artut ve misafiri Özlem Ergin, OMÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinden Berra Özberk, Süleyman Çakıroğlu, Alp Kamazoğlu, ve Beril Gümüşel üyemizin misafiri Sinem Şahin bizlerle birlikte oldular.







Toplantının konusu "Rotaract nedir?" idi. Bu konuyla ilgili konuşmacı konuğumuz olan geçmiş dönem BRT'lerinden ve eski başkanlarımızdan Serhat Aydın bilgilendirici ve keyifli bir sunum yaptı. Kendisinin ağzından tecrübelerini, bilgi ve önerilerini hoş bir sunum eşliğinde dinledik. Sevgili Serhat'a teşekkür ederiz.



Ayrıca bir süredir toplantılarımıza misafir olarak katılan Sinem Şahin arkadaşımızın üyelik askı süreci bu toplantıyla birlikte başlamış oldu. Üyelikle sonuçlanacak güzel bir süreç diliyoruz.














Hiç yorum yok: