27 Şubat 2011 Pazar

Şubat ayı olağan 2. toplantısı

Kulübümüzün 304; dönemin 15'inci toplantısını üye ve misafirlerimizin katılımıyla Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleştirdik.

Toplantımızın misafirleri, hami kulübümüz olan Atakum Rotary Kulübü'nün Dönem Başkanı Rtn. Celil Kurada, geçmiş dönem başkanlarından Rtn. Coşkun Zeren' in eşi Özlem Zeren, Interact Bölge Temsilcisi, Samsun Interact Kulübü Başkanı Ali Nihat Uzel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Bölümü öğrencileri sevgili Berra Özberk, Alp Kamazoğlu, Süleyman Çakıroğlu, Veli Bakalov ve Ondokuz Mayıs Rotaract Kulübü üyelerinden sevgili Denef Artut' tu.

Toplantımızda konuşulan konular başlıklarıyla şu şekildeydi:

· Uluslararası Rotary’nin 106. Kuruluş yıldönümünü tüm katılımcı dostlarımızla birlikte kutladık.

· Atakum Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Celil Kurada Nakil Aile Destek Projesi (NADEP) ile ilgili yapılan çalışmaları aktardı.

· Kulübümüzün organize edeceği Gürcü asıllı Avusturyalı Piyanist Mzio Simionishvili piyano dinletisi ile ilgili komite başkanı Begüm Akkaç arkadaşımız ve UH Komitesi Başkanı Fatih Saraç arkadaşımız bu etkinlikle ilgili çalışmalarını paylaştı.

· Interact Bölge Temsilcisi (İBT) Itc. Ali Nihat Uzel düzenleyecekleri 20 mart’ta düzenleyecekleri brunchla ilgili bilgi verdi.

· Mart ayında düzenlenecek Bölge Asamblesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.










Hiç yorum yok: