21 Kasım 2011 Pazartesi

Nice sağlıklı yaşlara Işıl [21 Kasım]

Kulübümüz üyelerinden sevgili Işıl Kurt arkadaşımızın doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

İyi ki doğdun Işıl :)


29 Ekim 2011 Cumartesi

Daha nice 88'lere... [29 Ekim 1923]

Bize kazandırdıklarının bilincinde olacağımız, daha nice birlik ve beraberlik dolu 88 senelere...

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun

Ne Mutlu Türk'üm Diyene






4 Temmuz 2011 Pazartesi

Nice güzel yaşlara Begüm [5 Temmuz]

Kulübümüz üyelerinden, müzik öğretmenimiz, sevgili Begüm Akkaç'ın doğum gününü en güzel dileklerle kutluyor; yeni yaşının kendisine sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

İyi ki doğdun Begüm :)


Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun.

Sevgili Rotary Ailem,

Toplumları Geliştirelim Kıtaları Birleştirelim dönem temasıyla çıktığımız yolculuğun sonuna geldik. Yeni ufuklara yelken açtığımız bu dönem dümene ben geçiyorum.

İçinde yaşadığımız toplumun sorunlarına karşı daha duyarlı ve bu sorunların çözümü için bir şeyler yapmak isteği ile sürekli kendimizi geliştiren bizler, bu serüvene başlarken bayrağı devraldığımız andan itibaren daha yukarıya taşımamız gerektiğinin bilincinde olarak hareket edeceğiz.

Bir yıl boyunca, tüm gayretiyle yüreğini ortaya koyup bizlere öncülük eden Can Başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Herbiri kendi alanında lider, sorumluluklarını bilen, ciddi, yetenekli, hizmeti ve ülkesini seven, değerlerini koruyan kulüp üyelerimin bana verdikleri güç ve hami kulübümüz Atakum Rotary Kulübü’nün kulübüme duyduğu güven, çok başarılı ve projelerle dolu geçecek bir dönemin habercisi.

Başta Yönetim Kurulunu oluşturan arkadaşlarım; Asbaşkan Emre Demirer, Dönem Sekreteri Denef Artut, Dönem Saymanı Fatih Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Begüm Akkaç, Sinem Şahin ve Işıl Kurt olmak üzere tüm kulüp üyesi dostlarımın vereceği destekle, 2011-2012 döneminde Atatürk ilkeleri ışığında, UR ve Rotaract amaçlarına ulaşmak için aile olmanın bize verdiği güçle hareket edecek ve İnsanlığı İçimizdeki Güç İle Kucaklayacağız.

En derin Rotaract sevgi ve saygılarımla…



Çağlar AKOĞLU

Atakum Rotaract Kulübü

2011-2012 Dönemi Başkanı








13 Haziran 2011 Pazartesi

Nice güzel yaşlara Alp ;) [14 Haziran]

Kulübümüzün en yeni üyesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümü öğrencilerinden sevgili arkadaşımız Alp Kamazoğlu' nun yeni yaşını kutlar; yeni yaşının kendisine sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dileriz.
İyi ki doğdun Alp...

19 Mayıs 2011 Perşembe

Yeni yaşınız kutlu olsun sayın Asbaşkanım [20 Mayıs]

Kulübümüzün gelecek dönem başkanlığını yapacak olan değerli asbaşkan arkadaşımız Çağlar Akoğlu'nun doğum gününü en güzel dileklerle kutlar, yeni yaşının kendisine sağlık ve başarı getirmesini dileriz.

Mutlu yıllar Çağlar Asbaşkanım :)


Bugün günlerden Samsun. Bugün günlerden Mustafa Kemal ATATÜRK. Kutlu Olsun

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık ateşinin yakıldığı, emperyalist dünyaya karşı verilen mücadelemizin başlangıç noktası olan Kurtuluş Savaşı'mızın "İlkadım"ının atıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin 91. yıldönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz silah arkdaşları başta olmak üzere bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimizin ruhları şâd olsun.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun...


Ne Mutlu Türk'üm Diyene


14 Mayıs 2011 Cumartesi

14 Mayıs Dünya Eczacılık günü

Başta kulübümüz üyelerinden sevgili Işıl Kurt arkadaşımız olmak üzere tüm eczacıların 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü kutlu olsun.

Çok daha düzgün ve çalışılabilir iş şartlarında Eczacılık Günü kutlamak dileğiyle...


5 Mayıs 2011 Perşembe

Nice senelere Selin... [6 Mayıs]

Kulübümüzün geçmiş dönem başkanlarından, değerli arkadaşımız Selin Subaşı' nın, yeni yaşında herşeyi gönlünce ve sağlıkla yaşamasını dileriz.

Doğum günün kutlu olsun Selin :)






2 Mayıs 2011 Pazartesi

Yaşasın 1 Mayıs

Atakum Rotaract Kulübü olarak ülkemizdeki ve dünyadaki tüm emekçilerin İşçi Bayramını kutlarız.

Yaşasın 1 Mayıs




Mutlu yıllar Beril... [1 Mayıs]

Kulübümüz geçmiş dönem saymanı, sevgili arkadaşımız Beril Gümüşel'in doğum gününü kutluyor, yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

İyi ki doğdun Beril :)





23 Nisan 2011 Cumartesi

Mutlu Yıllar Sinem [24 Nisan]

Kulübümüz üyelerinden, sevgili arkadaşımız Sinem Şahin'in yeni yaşının kendisine sağlık, huzur, başarı ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Sinem...
İyi ki doğdun. :)



18 Nisan 2011 Pazartesi

Nice sağlıklı yaşlara İpek [18 Nisan]

Kulübümüz üyelerinde sevgili İpek ULU arkdaşımızın doğum gününü gönülden kutlar, yeni yaşının kendisine sağlık, sevgi ve mutluluk getirmesini dileriz.

İyi ki doğdun İpek. :)


11 Nisan 2011 Pazartesi

İyi ki doğdun Çiğdem [12 Nisan]

Kulübümüz dönem sekreteri, sevgili Çiğdem Kılınç arkadaşımızın yeni yaşını en içten dileklerimizle kutluyor, yeni yaşının kendisine ve sevdiklerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Çiğdem :-)


13 Mart 2011 Pazar

Kutlu olsun Tıp Bayramı [14 Mart]


Gerek kulübümüz üye adayları arasında yer alan Tıp Fakültesi öğrencisi arkadaşlarımız, gerekse de Doktorluk mesleklerini yerine getiren tüm Rotaract ve Rotaryen'lerin gıyabında tüm doktorlarımızın Tıp Bayram'larını gönülden kutlar, daha hakça ve emeklerinin karşılıklarını alabilecekleri şartlarda çalışmaları dileklerimizi sunarız.

Tüm doktorlarımızın tıp bayramları kutlu olsun.


7 Mart 2011 Pazartesi

8 Mart - Dünya Çalışan Kadınlar Günü


Atakum Rotaract Kulübü olarak, başta kulübümüz üyeleri olmak üzere ülkemiz ve dünya kadınlarının Dünya Çalışan Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız.



27 Şubat 2011 Pazar

Şubat ayı olağan 2. toplantısı

Kulübümüzün 304; dönemin 15'inci toplantısını üye ve misafirlerimizin katılımıyla Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleştirdik.

Toplantımızın misafirleri, hami kulübümüz olan Atakum Rotary Kulübü'nün Dönem Başkanı Rtn. Celil Kurada, geçmiş dönem başkanlarından Rtn. Coşkun Zeren' in eşi Özlem Zeren, Interact Bölge Temsilcisi, Samsun Interact Kulübü Başkanı Ali Nihat Uzel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Bölümü öğrencileri sevgili Berra Özberk, Alp Kamazoğlu, Süleyman Çakıroğlu, Veli Bakalov ve Ondokuz Mayıs Rotaract Kulübü üyelerinden sevgili Denef Artut' tu.

Toplantımızda konuşulan konular başlıklarıyla şu şekildeydi:

· Uluslararası Rotary’nin 106. Kuruluş yıldönümünü tüm katılımcı dostlarımızla birlikte kutladık.

· Atakum Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Celil Kurada Nakil Aile Destek Projesi (NADEP) ile ilgili yapılan çalışmaları aktardı.

· Kulübümüzün organize edeceği Gürcü asıllı Avusturyalı Piyanist Mzio Simionishvili piyano dinletisi ile ilgili komite başkanı Begüm Akkaç arkadaşımız ve UH Komitesi Başkanı Fatih Saraç arkadaşımız bu etkinlikle ilgili çalışmalarını paylaştı.

· Interact Bölge Temsilcisi (İBT) Itc. Ali Nihat Uzel düzenleyecekleri 20 mart’ta düzenleyecekleri brunchla ilgili bilgi verdi.

· Mart ayında düzenlenecek Bölge Asamblesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.










29 Ocak 2011 Cumartesi

Ocak ayı 2. olağan toplantısı

Kulübümüzün 302’nci, dönemin 13’üncü toplantısını misafir ve üyelerimizle birlikte geride bıraktık.


Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran 2430. Bölge Gençlik Değişim Ana Komite Başkanı, Atakum Rotaract Kulübü üyesi, Rtn. Bahri Uğurlu ve kıymetli eşi Münevver Uğurlu; 19 Mayıs Rotary Kulübü Kurucu Başkanı Rtn. Selda Gençdur; Atakum Rotaract kulübü üyesi rotaryen eşi Özlem Zeren, kulübümüz geçmiş dönem başkanlarından Akil Özan; 19 Mayıs Rotaract kulübü üyelerinden Denef Artut ve Ceren Altay’a teşekkür ediyoruz.


Toplantımızda değerli rotaryen Bahri Uğurlu Rotary ile ilgili tecrübe ve anılarını bizlerle paylaştı. Kulübümüzün kuruluşuyla ilgili anılarını aktardı. Rotaract’ la ilgili ne gibi yenilik ve etkinlikler yapılabilir; bunları tartıştık.


Dönem asbaşkanımız Çağlar Akoğlu katıldığımız REM Belgrade organizasyonu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Ardından REM Belgrad’da çekilen fotoğraflardan oluşan bir sunum yapıldı.




19 Mayıs Rotary Kulübü kurucu başkanı Rtn. Selda Gençdur ise eski bir Rotaract olarak Rotaract' ın geçmişteki işleyişinden, meydana getirdikleri paylaşımlardan ve bir Rotaryen olarak gelecekte Rotaract ile birlikte neler yapılabileceğinden bahsetti.


Daha sonra üyelik askı süreci sonunda kulübümüze katılan Sinem Şahin arkadaşımızın üyelik rozet töreni gerçekleştirildi. Kendisine aramıza hoşgeldin diyor, Rotaract adı altında paylaşım dolu bir yaşam diliyoruz.








24 Ocak 2011 Pazartesi

Nice mutlu yıllara Fatih. [24 Ocak]

Kulübümüz uluslararası hizmetler komitesi başkanı, üye arkadaşımız Fatih Saraç'ın yeni yaşını birlikte kutladık.


Daha nice mutlu ve sağlıklı yaşlara Fatih... İyi ki doğdun